Rødvin

Pasqua Amarone Organic

Dyp rubinrød farge. Nydelig, intens duft av moreller, solbær og tørket frukt med hint avkaffe, lær, vanilje, mandler, krydder og sjokolade. Flott fylde, fin fruktighet, myketanniner, samt god balanse og syre. Lang ettersmak.

Italia

Horeca 328,27 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 11/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Konsentrert, fyldig, kirsebær, mandler og tørket frukt.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 70% , Corvinone 10% , Rondinella 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 15%
  • Syre 0.58 g/l
  • Sukker 10,6 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5844238
  • Vinmonopolnr13487001
  • LuktMørk rød.
  • SmakKonsentrert, fyldig, kirsebær, mandler og tørket frukt.
  • FargeAromaer av kirsebær, tørket frukt og mandler.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2017
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Dyp rubinrød farge. Nydelig, intens duft av moreller, solbær og tørket frukt med hint avkaffe, lær, vanilje, mandler, krydder og sjokolade. Flott fylde, fin fruktighet, myketanniner, samt god balanse og syre. Lang ettersmak.

Jordmonn

Kalk og leire

Område

Valpantena, nordøst om Verona

Produsjonsmetode

Druene er nøye utvalgt og høstet i midten av september og lagt ned for å tørke på tørkeloftet i ca 3 måneder. Her mister druene ca 25-30% av vekten, og blir mer konsentrert. Etter pressing i midten av januar starter alkoholgjæringen i stålkar, for rundt 25-30 dager ved kontrollert temperatur. Når er ferdig gjæret overføres vinen til franske eikefat hvor den malolaktiske gjæringen finner sted gir mykhet til vinen.

Druetyper

Corvina 70% , Corvinone 10% , Rondinella 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.