Rødvin

Cecilia Beretta Picaie

Corvina, den viktigste av Veronas lokale dure sorter, Corvina ha en intens aroma av kirsebær, passer perfekt til mykheten til Merlot og strukturen av Cabernet Sauvignon. Intens rubinfarge med granatkant, på nesen oppløftende aromaer av røde frukter og mørke kirsebær kombinert med lakris, krydret sedertre og vanilje. På ganen er vinen fyldig med toner av mørk frukt og krydder, tanninene er faste, men finkornede og godt integrerte og avsluttingen lang og vedvarende. Alkohol 14,5% - Sukker 2,5 g/l - 6,2 g/l

Italia

Horeca 222,76 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 10/12 Garvestoffer
  • 10/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • God struktur og lang ettersmak.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cabernet Sauvignon 30% , Corvina 40% , Merlot 30%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14.5%
  • Syre 0.62 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5601851
  • Vinmonopol4440101
  • LuktDyp rubinrød.
  • SmakGod struktur og lang ettersmak.
  • FargeAromaer av tørkede bær, sjokolade og krydder. Hint av vanilje og kanel.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2013
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

Corvina, den viktigste av Veronas lokale dure sorter, Corvina ha en intens aroma av kirsebær, passer perfekt til mykheten til Merlot og strukturen av Cabernet Sauvignon. Intens rubinfarge med granatkant, på nesen oppløftende aromaer av røde frukter og mørke kirsebær kombinert med lakris, krydret sedertre og vanilje. På ganen er vinen fyldig med toner av mørk frukt og krydder, tanninene er faste, men finkornede og godt integrerte og avsluttingen lang og vedvarende. Alkohol 14,5% - Sukker 2,5 g/l - 6,2 g/l

Jordmonn

Veldig dyp, kalkholdig jord.

Område

Druene i denne vinen kommer fra Cecilia Beretta sine vingårder i østlige Valpolicella"

Produksjonsmetode

Druene høstes for hånd med spesiell forsiktighet og får stå til ro i ca 2 måneder. Gjæringen foregår i separate ståltanker på en kontrollert temperatur på 22-24°C i 20 dager. Malolaktisk gjæring i ståltanker følger, og gir vinen mykhet og harmoni. Modning i eik barriques i 18 måneder og 6 måneder på flaske forbedrer strukturen og vinens bouquet.

Druetyper

Cabernet Sauvignon 30% , Corvina 40% , Merlot 30%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.