Hvitvin

Cecilia Beretta Custoza

Strågul farget vin, med delikate dufter av frukt og blomster, lag med svakt aromatiske hint. Frisk og velbalansert. Alkohol 12% - Sukker 7, g/l - Syre 5,5 g/lDOC Veneto

Italia

Horeca 147,83 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 5/12 Sødme
  • 7/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Hvit frukt med toner av krydder.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Garganega 35% , Malvasia 10% , Trebbiano 35% , Fernanda 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 0.56 g/l
  • Sukker 7,3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5777388
  • Vinmonopol13330001
  • LuktStrågul.
  • SmakHvit frukt med toner av krydder.
  • FargeFloral og hvit frukt.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

Strågul farget vin, med delikate dufter av frukt og blomster, lag med svakt aromatiske hint. Frisk og velbalansert. Alkohol 12% - Sukker 7, g/l - Syre 5,5 g/lDOC Veneto

Område

Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico, og denble født på 1980-tallet. Som en av de første produsentene i området så begynte de åbeplantet sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter har gåttover til i dag.

Produksjonsmetode

Etter lett maserasjon skilles druene fra skallet og mosten, delvis renset, fermenteres ved kontrollert temperatur på 16-17°C til forbedre de aromatiske egenskapene til vinstokkene. Etter gjæring og separasjon fra bunnfallet, vinen lagerføres i ståltanker og etterpå på flaske.

Druetyper

Garganega 35% , Malvasia 10% , Trebbiano 35% , Fernanda 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.