Hvitvin
Cecilia Beretta Custoza
Strågul farget vin, med delikate dufter av frukt og blomster, lag med svakt aromatiske hint. Frisk og velbalansert. Alkohol 12% - Sukker 7, g/l - Syre 5,5 g/lDOC Veneto
Italia
Hvitvin
Strågul farget vin, med delikate dufter av frukt og blomster, lag med svakt aromatiske hint. Frisk og velbalansert. Alkohol 12% - Sukker 7, g/l - Syre 5,5 g/lDOC Veneto
Italia
Produktinformasjon
Cecilia Beretta
Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.
Strågul farget vin, med delikate dufter av frukt og blomster, lag med svakt aromatiske hint. Frisk og velbalansert. Alkohol 12% - Sukker 7, g/l - Syre 5,5 g/lDOC Veneto
Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico, og denble født på 1980-tallet. Som en av de første produsentene i området så begynte de åbeplantet sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter har gåttover til i dag.
Etter lett maserasjon skilles druene fra skallet og mosten, delvis renset, fermenteres ved kontrollert temperatur på 16-17°C til forbedre de aromatiske egenskapene til vinstokkene. Etter gjæring og separasjon fra bunnfallet, vinen lagerføres i ståltanker og etterpå på flaske.
Garganega 35% , Malvasia 10% , Trebbiano 35% , Fernanda 20%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.