Produsent
Cecilia Beretta
Om produsenten
Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.
Karakteristikk
En lett rødvin, med herlige, fruktige aromaer og hint av ville kirsebær og rips. Passer godt til forretter, typiske italienske pastaretter, fiskesupper eller forretter av hvitt kjøtt. Alkohol: 12,5% - Sukker 8 g/l - Syre 3,3 g/l
Produksjonsmetode
De beste druene presses og ligger på drueskallet. Gjæring er satt i gang ved capello sommerso og varer 10-14 dager ved en kontrollert temperatur på 26 ° C. Malolaktisk gjæring følger. Vinen er deretter overført i stålfat i 5-6 måneder før de settes sammen og tappes på flaske.
Druetyper
Corvina 60%
, Molinara 20%
, Rondinella 20%