Hvitvin

Lourens Skin Colombard

Aromatisk vin med innslag av sitrus og friske, grønne aromaer. I munnen har vinen flott konsentrasjon og behagelig struktur fra de 3 ukene med skallkontakt. Prøv sammen med salater, fisk eller lyst kjøtt.

Sør-Afrika

Horeca 222,75 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av sitrus, moden frukt med strukturert avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Colombard 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11.5%
  • Syre 0.73 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr6030563
  • Vinmonopol14080201
  • LuktLys gul.
  • SmakSmak av sitrus, moden frukt med strukturert avslutning.
  • FargeDuft av epler, urter, blomster og sitrus.
  • ProdusentLourens Family Wines
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Coastal Region , Swartberg
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgUten utvalg
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Lourens Family Wines

Om produsenten

Franco Lourens - Top of the whole bunch!

I serien "unge, lovende vinprodusenter i Sør-Afrika", er Franco Lourens på de fleste sin blokk fra 2017-årgangen. Etter å ha jobbet i flere år hos forskjellige vinprodusenter med ulik tilnærming til vinproduksjon, har Franco virkelig funnet sitt kall som assistenten til Chris Alheit.

Filosofien er at arbeidet gjøres i vinmarken, og når druene kommer i kjelleren skal det gjøres minst mulig. Grepene som blitt tatt i vinmakingen er tydeligvis meget korrekte, for vinene viser en enorm eleganse og presisjon.

Karakteristikk

Aromatisk vin med innslag av sitrus og friske, grønne aromaer. I munnen har vinen flott konsentrasjon og behagelig struktur fra de 3 ukene med skallkontakt. Prøv sammen med salater, fisk eller lyst kjøtt.

Jordmonn

Fra en dry-farmed vinmark planted som Bush Vines på granittholdig jordsmonn i 1996.

Område

Swartland er et stor område som strekker seg over 180km fra 1t nord for Cape Town og opp mot Citrusdal. I nord har man innslag av sand i jordsmonnet, og i sør består hovedsaklig jordsmonnet av granitt eller skifer. Området omtales som en av de mest spennende områdene i Sør-Afrika grunnet kombinasjonen av dette jordsmonnet, gamle bush-wines og produsenter som lager ærlige viner med stort fokus.

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer som avstilkes og gjærer naturlig med skallkontakt i 21 dager før de fottråkkes. Vinen modner i 2 gamle eikefat på 500-liter og tilsettes minimale mengder svovel etter malolaktisk gjæring. 4 måneder senere tappes vinen ufiltrert uten ytterligere svovel tilsatt.

Druetyper

Colombard 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.