Rødvin

Lourens Howard John

Sør-Afrika

Horeca 231,19 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av sødmefull frukt og modne tanniner.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Carignan 16% , Cinsault 33% , Grenache 30% , Syrah 21%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5242193
  • Vinmonopol10402701
  • LuktLys rød.
  • SmakSmak av sødmefull frukt og modne tanniner.
  • FargeDuft av kirsebær og steinfrukt.
  • ProdusentLourens Family Wines
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Western Cape
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Lourens Family Wines

Om produsenten

Franco Lourens - Top of the whole bunch!

I serien "unge, lovende vinprodusenter i Sør-Afrika", er Franco Lourens på de fleste sin blokk fra 2017-årgangen. Etter å ha jobbet i flere år hos forskjellige vinprodusenter med ulik tilnærming til vinproduksjon, har Franco virkelig funnet sitt kall som assistenten til Chris Alheit.

Filosofien er at arbeidet gjøres i vinmarken, og når druene kommer i kjelleren skal det gjøres minst mulig. Grepene som blitt tatt i vinmakingen er tydeligvis meget korrekte, for vinene viser en enorm eleganse og presisjon.

Jordmonn

Cinsault fra Darling + Stellenbosch plantet som Bush Vines i 1974.Grenache Noir & Syrah fra Swartland.Carignan plantet som Bush Vines i 1978 i Wellington.

Område

W.O Western Cape dekker store deler av det vinproduserende området rundt Cape Town. Forskjellene er store, og kvalitet avhenger av vinmarkens lokasjon, vinbondens arbeid og vinprodusentens valg underveis.

Produksjonsmetode

Håndplukket og sortert før spontangjæring i åpne gjæringskar med ca 80% hele klaser. Druene presses etter 7-13 dagers skallkontakt avhengig av druetypen. Modnet 9 måneder i gamle franske fat før vinen tappes ufiltrert med fornuftig lave svovelverdier.Howard John er Franco sin far.

Druetyper

Carignan 16% , Cinsault 33% , Grenache 30% , Syrah 21%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.